16de editie van Bois & Habitat in teken van hout en materialen

Nieuws

De 16e editie van Bois & Habitat belooft rijk te zijn aan ontmoetingen en evenementen dankzij een grote diversiteit aan exposanten en vertegenwoordigde sectoren.

De 16e editie van Bois & Habitat belooft rijk te zijn aan ontmoetingen en evenementen dankzij een grote diversiteit aan exposanten en vertegenwoordigde sectoren.

Het publiek wordt een ruim programma voorgeschoteld van conferenties, bedoeld om te antwoorden op alle vragen die de bezoekers zich kunnen stellen over het gebruik en de eigenschappen van hout in bouw, renovatie en inrichting.

Dit jaar kan u klassieke combinaties ontdekken van hout en steen, hout en beton, hout en metaal maar ook stijlvolle duo’s zoals hout en glas. Er staan ook minder evidente combinaties op het programma zoals de gedurfde mix van hout en textiel (vilt of wol) of ook nog hout en stro.

De beurs nodigde opleidingscentra en scholen uit die actief zullen deelnemen in de animatie van het evenement. Alle instellingen van de houtsector zijn aanwezig op de “Hout Info Ruimte” zodat de bezoekers alle technische informatie kunnen krijgen in één en dezelfde plaats.

Aangezien design en binnenhuisinrichting tenslotte een steeds groter publiek aantrekken, zal de designtentoonstelling die bedacht en vormgegeven is door het tijdschrift Déco Idées de liefhebbers de mogelijkheid geven om de niet te missen nieuwigheden te ontdekken op gebied van hedendaagse binnenhuisinrichting. Deze tentoonstelling, die toegankelijk is voor iedereen, belicht hout in combinatie met andere materialen.

Voor meer informatie over de evenementen, wedstrijden, animaties en diensten die worden aangeboden verrijken de 4 dagen van de beurs surft u naar http://www.bois-habitat.be/nl.

Bois & Habitat 2014, van vrijdag 21 tot maandag 24 maart in Namur Expo.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels