3e editie van salon voor Energie

Nieuws

Van 19 tot 21 oktober vindt in Tour & Taxis Energie 2012 plaats. Het evenement wil vooral de bezoeker helpen om zo intelligent mogelijk met energie om te gaan.

Van 19 tot 21 oktober vindt in Tour & Taxis Energie 2012 plaats. Dit is een salon voor energiebesparing in de bouw- en renovatiesector. Het evenement wil vooral de bezoeker helpen om zo intelligent mogelijk met energie om te gaan.

Stijgende brandstofprijzen, het debat over de kerncentrales en een stijgende energiefactuur: de uitdagingen worden alsmaar groter. Op Energie 2012 kan u terecht voor tips om spaarzaam om te gaan met energie en op die manier ook de energiefactuur onder controle krijgen. De derde editie van dit evenement staat in teken van de energieprestaties van de woning en de mobiliteit van morgen.

Energie 2012 vindt plaats van 19 tot 21 oktober in Tour & Taxis in Brussel. Het evenement wil de bezoeker helpen om zo intelligent mogelijk om te springen met energie. Er is informatie over energie op verschillende niveaus: technisch, administratief en financieel.

Er zijn tal van standhouders aanwezig die u praktische informatie geven. Maar er worden ook lezingen gehouden en tentoonstellingen georganiseerd. Daarnaast is Energie 2012 een ontmoetingsplaats voor verschillende spelers uit de energiesector. Ook de overheid zal een informatieloket installeren, waar iedereen terecht kan over vragen ivm overheidspremies.

Een ander belangrijk thema op Energie 2012, naast de energieprestaties van de eigen woning, is mobiliteit. Het salon omvat een ‘mobiliteitshal’. Hier kan men een elektrisch of hybride voertuig testen.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Openingsuren
Professionele dag: Vrijdag 19 oktober van 11u30 tot 18u30
Publieke dagen: Zaterdag 20 oktober en zondag 21 oktober van 10u30 tot 17u30

Toegangsprijs
Professionele dag: 15€
Publieke dagen:
– Ticket aan de ingang: 9€
– Gratis toegang jonger dan 12 jaar

Locatie
Tour & Taxis – Shed 3 & 4
Havenlaan 86c
1000 Brussel

Meer info: www.energie2012.be

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels