6e congres over energiezuinig bouwen in Mechelen

6e congres over energiezuinig bouwen in Mechelen

Energie

De Vlaamse Confederatie Bouw organiseert voor het 6e jaar een congres over energiezuinig bouwen en verbouwen. Place to be: Technopolis in Mechelen.

Noteer 27 maart 2014 alvast in uw agenda, want op deze dag kan je in Technopolis in Mechelen terecht voor het 6de jaarcongres ‘Energiezuinig Bouwen en Verbouwen’, georganiseerd door de Vlaamse Confederatie Bouw. Op deze dag zal er vooral gesproken worden over de innovaties en vernieuwingen op vlak van energie in nieuwbouw en renovatieprojecten. Het is namelijk zo dat we tegen 2021 naar energie-neutrale woningen gaan evolueren, maar dat vraagt natuurlijk een aanpassing en heel wat nieuwe ideeën. Op dit congres ligt de focus op vooruitstrevende productoplossingen en technieken, bijvoorbeeld op het vlak van hernieuwbare energie.

Om in de toekomst aan deze strengere energievereisten te kunnen voldoen, is het noodzakelijk dat verschillende professionals uit de bouw kiezen voor het juiste materiaal. Daarom is het belangrijk de juiste informatie in te winnen en te praten met aannemers, architecten, studiebureaus, fabrikanten/invoerders en beleidsmensen.

Concrete invulling van deze dag

Het 6e congres over energiezuinig bouwen en verbouwen opent zijn deuren om 14u30 en geeft naast informatie, ook de mogelijkheid om enkele workshops te volgen. Om 19 uur wordt de dag afgesloten met een hapje en een drankje. Voor meer informatie surf je naar de website van de Confederatie Bouw. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels