Aangeraden tussenstops op Bis

Aangeraden tussenstops op Bis

Actualiteit, Nieuws

Er is zoveel te bekijken en te ontdekken op BIS! Weet je niet goed waar te beginnen? Dan geven we je graag wat inspiratie, al is dit uiteraard lang geen volledige lijst van interessante stands.

NATUROOF Groendaken en Daktuinen

NATUROOF legt zich toe op het adviseren van bouwheren en architecten bij het correct dimensioneren en toepassen van groendaken. Wij zijn specialisten in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van groendaken en daktuinen met een grote passie voor bouwtechnische oplossingen en groen.

Stand
6196

FACQ presenteert de laatste badkamertrends

Van 8 tot 16 oktober presenteert de Belgische distributeur de najaarsnieuwigheden voor 2016 op de BIS-beurs te Flanders Expo (Gent), stand 1164: de ideale gelegenheid voor bezoekers om zich te laten inspireren door de drie grote badkamertrends van het moment.

Stand 1164

DDG: nieuw kleurenpalet

De Eco Planus is er vanaf nu in een breed kleurenpalet, met Metallic Black, Silver Aluminium, Light Ivory en Walnut Red als slechts enkele opvallende vertegenwoordigers van deze nieuwe stijl. DDG past zich aan zoals een kameleon: voor elk interieur wat wils!

Stand 2216

Acasus, Steunpunt Duurzaam Wonen & Bouwen West-Vlaanderen

Als jij regelmatig naar IkGaBouwen.be surft, betekent dat waarschijnlijk dat je op zoek bent naar interessante manieren om duurzaam te wonen en bouwen. Als dat het geval is, moet je zeker een kijkje gaan nemen bij de stand van Acasus, want zij geven je graag meer informatie.

Stand 1487

Ik ga bouwen en renoveren, het magazine

Dat zijn wij! Kom je even hallo zeggen? We horen graag wat je van ons magazine en onze site vindt!

Stand 1415

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels