ACV levert stookolieketel met condensatietechnologie

ACV levert stookolieketel met condensatietechnologie

Nieuws

Belgisch producent ACV heeft de Hoval MultiJet stookolieketels met condensatietechnologie in zijn productaanbod opgenomen.

Belgisch producent ACV heeft de Hoval MultiJet stookolieketels met condensatietechnologie in zijn productaanbod opgenomen.

ACV, de Belgische producent en exporteur van verwarmings- en warmwaterinstallaties, heeft de Hoval MultiJet-stookolieketels met condensatietechnologie in zijn productaanbod opgenomen. Met deze stookolieketel besparen huishoudens blijvend tot wel 40 procent op hun energierekening ten opzichte van hun oude installatie. De relatief bescheiden investering in een Hoval MultiJet is bovendien binnen enkele jaren terugverdiend. De Hoval MultiJet is daarom de ideale vervanging van uw oude stookolieketel.

De Hoval MultiJet is de ultieme combinatie van een stookolieketel en geavanceerde condensatietechnologie. Condensatietechnologie maakt slim gebruik van de warmte die vrijkomt en normaal verloren gaat via de schoorsteen. Deze technologie is vooral bekend van gasverwarmingsketels, maar Hoval heeft de condensatietechnologie nu volledig geïntegreerd in de Hoval MultiJet-stookolieketel. Dankzij de unieke Jet-technologie worden vrijkomende verbrandingsgassen via 70 speciale openingen teruggeleid langs langs het watergekoelde verwarmingsoppervlak van de ketel. De warmte-energie van de gassen wordt op deze manier hergebruikt voor verwarming. Uiteindelijk koelen de verbrandingsgassen zo af van 1.100 graden Celsius tot 40 graden Celsius.

Het gevolg hiervan is een besparing op meerdere fronten. Niet alleen is het mogelijk om tot wel 40 procent te besparen op energieverbruik, maar ook de uitstoot van verbrandingsgassen neemt af met maximaal 20 procent. De Hoval MultiJet hoeft dankzij zijn speciale ontwerp minder vaak op te starten en is vervaardigd van duurzame en kwalitatieve materialen, die de levensduur nog eens verlengen.

De Hoval MultiJet-stookolieketels nemen bovendien maar weinig plaats in. De ketel beslaat een grootte van 48 centimeter breed, 48 centimeter diep en 158,7 centimeter hoog. De ketel kan direct tegen een wand geplaatst worden zonder tussenruimte.

De compacte Hoval MultiJet is daarnaast voorzien van een verbeterde warmte- en geluidsisolerende kap. Ook de ketelbehuizing is van de binnenkant extra geïsoleerd met warmtebehoudend materiaal. De Hoval MultiJet is eenvoudig te installeren, mede door zijn kleine afmetingen en lage gewicht.

ACV heeft drie versies van deze compacte stookolieketel in zijn productaanbod opgenomen: de MultiJet 16, MultiJet 20 en MultiJet 25. De drie energiezuinige condensatieketels op stookolie verschillen in grootte en vermogen. Zo biedt ACV met de Hoval MultiJet ieder huishouden energiebesparende verwarming op maat.

Voor meer informatie over de Hoval MultiJet en andere ketels van ACV: www.acv.com

Ik ga Bouwen & Renoveren

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels