Aeroball wint Electrolux Design Lab 2012

Nieuws

Jan Aniersztajn uit Polen heeft met het ontwerp Aeroball de eerste prijs in ontvangst mogen nemen tijdens de finale van de Electrolux Design Lab competitie 2012 in het Triennale Design Museum in Milaan.

Jan Aniersztajn uit Polen heeft met het ontwerp Aeroball de eerste prijs in ontvangst mogen nemen tijdens de finale van de Electrolux Design Lab competitie 2012 in het Triennale Design Museum in Milaan. Dat meldt Bouw & Wonen.

Design Lab is een internationale designwedstrijd voor jonge en talentvolle designers, waarbij op zoek gegaan wordt naar de meest innovatieve ideeën en inspiratie voor toekomstige huishoudelijke apparaten. Dit jaar bestond de jury uit Design Director bij Electrolux Thomas Johansson, chef-kok Davide Oldani, ontwerper Dante Donegani en blogger Kelly Beall.

Tijdens de finale in het Triennale Design Museum in Milaan verkoos deze jury de Aeroball van Jan Aniersztajn als beste ontwerp. De Aeroball is een unieke manier om de lucht in een ruimte te verfrissen en te zuiveren. De bollen zweven met behulp van helium door de ruimte en zakken vanzelf naar de grond als het tijd is om ze te vervangen.

Het beste ontwerp wint naast een geldprijs van 5.000 euro, een betaalde stageplaats van zes maanden in een internationaal designcentrum van Electrolux.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels