AGA Total Control nieuwste snufje van Brits icoon

Keuken, Nieuws

Het Brits icoon AGA heeft reeds decennia lang haar sporen verdiend en staat bekend voor culinaire excellentie. U kunt nu uw kookervaring nog aangenamer maken met het nieuwe gietijzeren kookfornuis.

Het nieuwe gietijzeren kookfornuis AGA Total Control ziet er aan de buitenkant exact hetzelfde uit als de traditionele AGA, maar geeft u meer flexibiliteit. Achter de gietijzeren deur links boven, schuilt namelijk een revolutionair “touch screen”: U bedient naar wens de drie ovens (braden,bakken en sudderen) alsook de twee kookplaten onafhankelijk of samen.

Deze technologie zorgt voor optimale flexibiliteit en comfort. Dankzij een procédé van indirecte en zachte stralingswarmte van het gietijzer behouden de gerechten hun smaak, textuur en sappigheid. De linkse kookplaat haalt zeer hoge temperaturen en is ideaal voor grillen,wokken, koken, bakken en braden. Op de rechtse plaat kunt u, zonder toezicht, verder garen of iets “à la plancha” bereiden.

De Total Control is verkrijgbaar in 11 prachtige AGA kleuren, gaande van het zwart naar het zachte parelmoer grijs. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels