Alles over renoveren op infoavond voor beginnende verbouwers

Alles over renoveren op infoavond voor beginnende verbouwers

Reportages

In juni organiseren Ik ga Bouwen & Renoveren en NAV, de Vlaamse architectenorganisatie de gratis infosessie 'Renoveren is informeren'. Wie verbouwplannen koestert, verneemt er op één avond alle info voor een geslaagde verbouwing, van de aankoop tot de oplevering van een woning.

Verbouwen gaat vaak gepaard met flink wat vraagtekens. Waar moet u op letten bij de aankoop van een woning? Wat is de gepaste lening? Wat is de rol van de architect en aannemers? Hoe energiezuinig renoveren? Van welke premies kan u genieten?

Toekomstige verbouwers zijn dus best vooraf goed geïnformeerd. Daarom trekken NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren door Vlaanderen met de vijfde editie van ‘Renoveren is Informeren’. De infoavond mikt op kandidaat-verbouwers die nog met verbouwvragen zitten.

Deelnemers krijgen er een chronologische toelichting van het hele renovatieproces. Bij elke fase verneemt u nuttige weetjes, antwoorden op uw vragen en tips voor uw renovatie.

De infoavond bijwonen kan op woensdag 15 juni (Leuven), dinsdag 21 juni (Antwerpen) of op dinsdag 23 juni (Gent). Deelname is gratis. Wel moet u zich vooraf online registreren. Iedere aanwezige ontvangt op het einde van de avond een verbouwinfopakket.


Praktisch

Data & Locaties

Woe 15 juni 2016- KBC Leuven – Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven

Di 21 juni 2016- KBC Antwerpen – Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen

Do 23 juni 2016 – KBC Gent – Kortrijksesteenweg 1100, 9051 Gent (volzet)

Programma

18.30u Onthaal

19.00u Begin infoavond

21.00u Afsluitende drink

Kostprijs

Deze infosessie is gratis. Wel moet u zich registreren via de rechter kolom op onderstaande website.

Info en inschrijven
www.devlaamserenovatiedag.be/infosessies/

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels