Ambitieuze doe-het-zelver? Dit zijn 5 uitdagingen (video’s)

Interieur, niet importeren

Van een koperen wijnbar over een spectaculaire draaitrap tot een betonnen vuurtafel: doe-het-zelvers met ambitie kunnen zich in deze 5 ambitieuze knutselprojecten gooien.

Ben Uyeda is een ontwerper, lesgever en ondernemer die zich richt op betaalbaar en duurzaam design. Op zijn site HomeMade Modern zet hij inspirerende oe-het-zelffilmpjes, gaande van relatief eenvoudige klusjes tot zeer ambitieuze knutselprojecten.

Handig: Uyeda geeft naast het filmpje ook altijd een helder overzicht van het materiaal dat hij gebruikte en een handig stappenplan in foto’s. Dit zijn 5 ideeën voor handige doe-het-zelvers:

1. Betonnen vuurtafel

2. Koperen wijnbar

3. Houten spiraaltrap

4. Zetel uit houtblokken<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/64141830″ width=”100%” height=”360″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe><p><a href=”https://vimeo.com/64141830″>HomeMade Modern, Episode 14 – DIY Log Lounger</a> from <a href=”https://vimeo.com/homemademodern”>HomeMade-Modern.com</a> on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a>.</p>5. Betonnen krukje

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels