Architecten kunnen zich vanaf nu inschrijven voor ‘Mijn Huis Mijn Architect’

Immo, Nieuws

Het openhuizenweekend van 'Mijn Huis Mijn Architect' wil architecten verbinden met toekomstige bouwers Wie interesse heeft als architect kan zich nog inschrijven tot en met 2 juni.

Het openhuizenweekend van ‘Mijn Huis Mijn Architect’ wil architecten verbinden met toekomstige bouwers Wie interesse heeft als architect kan zich nog inschrijven tot en met 2 juni.

De Orde van Architecten – Vlaamse Raad organiseert op 27 en 28 september, in samenwerking met het NAV, een nieuwe editie van ‘Mijn Huis Mijn Architect’. Tijdens dit weekend kunnen toekomstige bouwers en verbouwers verschillende woningen bezoeken in Vlaanderen en Brussel. Zo kunnen ze kennis maken met het werk van een bepaalde architect. Elk jaar komen er dankzij dit evenement verschillende bouwers in contact met een bekwame ontwerper, die hen helpt met het bouwen of verbouwen van het huis van hun dromen.

Hernieuwbare energie

Voor de 15e editie van dit evenement koos de organisatie voor het thema ‘hernieuwbare energie’. Er zijn heel wat bouwers of verbouwers met heel wat vragen rond dit thema. ‘Mijn Huis Mijn Architect’ wil als evenement een antwoord bieden op deze vragen en de bouwers laten kennismaken met de juiste aanpak.

Inschrijven

Tijdens de vorige editie van ‘Mijn Huis Mijn Architect’ trokken er maar liefst bijna 30.000 belangstellende naar een woning om te gaan kijken naar het werk van een architect. Ook dit jaar krijgen de deelnemende architecten de kans om indirect in contact te komen met een ruim publiek met interesse voor bouwen of verbouwen. Inschrijven als architect om deel te nemen kan nog tot en met 2 juni. Inschrijven kan via deze link: www.mijnhuismijnarchitect.com/deelnemer/

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels