‘b Inspired’ is nieuwe Concept Store Legrand Group

Nieuws

De Concept Store 'b Inspired' is het allereerste multimerk ervaringsplatform van de Legrand Group wereldwijd. De vestiging in België kreeg de eer dit prestigieuze pilootproject te realiseren.

Gedurende ruim 7 jaar was de Concept Store aan de Brusselse Steenkoolkaai hét uithangbord van het merk BTicino. Legrand Group gooit het nu over een andere boeg. De Concept Store ‘b Inspired’ is het allereerste multimerk ervaringsplatform van de Legrand Group wereldwijd.

De vestiging in België kreeg de eer dit prestigieuze pilootproject te realiseren. Naast BTicino beschikken nu ook de merken Legrand en Vantage over een uniek uitstalraam. De Concept Store is een ontmoetingsplaats voor architecten, interieurarchitecten, elektro-groothandels, installateurs, bouwondernemers en eindgebruikers.

Ze kunnen er de Home Automation-oplossingen van Legrand Group en de bijhorende collecties schakelmaterialen zoals Céliane, LivingLight en Axolute ontdekken. Geen resem producten op rij dus, maar concepten en innovaties geïntegreerd in een belevingsruimte.

Open blik naar binnen

Voor het ontwerp van de Concept Store ‘b Inspired’ tekende niemand minder dan architect Vittorio Simoni. De vitrine is een discrete, elegante aankondiging van wat de bezoeker binnen te wachten staat met als blijvend uitgangspunt: de open blik naar binnen.

De galerij begeleidt de bezoeker naar het ervaringsgedeelte. In elke ruimte ontdekt de nieuwe bewoner een wereld van mogelijkheden en ervaart hij in de praktijk het comfort dat Home Automation aan zijn leven kan toevoegen.

De Concept Store zal ook ook de deuren openen voor imago-events door externe topmerken en wordt een bruisende locatie voor kunst-, architectuur- en designexhibities door culturele partners uit stad en onderwijs. De Concept Store is open van maandag tot en met zaterdag. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels