Balneo spa’s, minizwembaden en hydromassage

Badkamer en wellness

Water, lucht, bubbels: dit is typisch voor een trend waarbij totale ontspanning centraal staat. Spa's, minizwembaden en badkuipen met hydromassage doen denken aan balneotherapie. Een optimale verwenning van lichaam en geest!

Water, lucht, bubbels: dit is typisch voor een trend waarbij totale ontspanning centraal staat. Spa’s, minizwembaden en badkuipen met hydromassage doen denken aan balneotherapie. Een optimale verwenning van lichaam en geest!

Ingebouwd of niet, in hout of gegoten acryl, verkrijgbaar in allerlei vormen en afmetingen: spa’s bevatten warm water dat automatisch wordt gefilterd. Hydrodynnamische sproeiers stuwen het water (of een combinatie van lucht en water, naargelang van het systeem) voort om het hele lichaam te stimuleren. Uit kleine gaatjes ontsnappen duizenden luchtbellen die voor een weldoende massage zorgen.

Wie in een jacuzzi stapt, dompelt zich onder in een wereld waar alle zintuigen zich kunnen ontspannen. Precies daarom is het belangrijk om het bubbelbad in een aangename en rustige omgeving te installeren. En al wie 365 dagen per jaar van hydromassage wil genieten, kan kiezen voor een binnenspa of een bubbelbad met steeds meer mogelijkheden.

In optie is de temperatuur van het water instelbaar door een eenvoudige druk op de knop. Gekleurde spots, ingebouwd in de zijwanden van de badkuip, verspreiden in het water een levendig licht.

Marie-Claire Regniers

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels