Batibouw blijft inspireren

Nieuws

Batibouw kreeg dit jaar meer dan 310.000 bezoekers over de vloer. De bijna 1000 exposanten gewaagden unaniem van een kwaliteitsvolle en succesvolle beurs.

In de aanloop naar de 53ste editie van Batibouw zorgden politieke en economische hervormingen er voor dat de bouwsector volop in de schijnwerpers stond. Geert Maes, algemeen directeur van FISA, stelt vast dat het niet onlogisch is dat deze economische overgangsperiode de onzekerheid voedt bij de (ver)bouwende Belg.

“Dit doet echter niets af aan het feit dat de passie van de Belg voor bouwen en verbouwen onverminderd blijft. Wie investeert in een woning bouwt immers aan de toekomst, en belegt op dit moment zeker en vast beter dan op een spaarboekje of op de aandelenmarkt. Ook het streven naar duurzaamheid is duidelijk geen trend van voorbijgaande aard. Met meer of minder premies, innovaties en investeringen in energie-efficiëntie blijven een stevige meerwaarde bieden, zowel voor het milieu als voor de portefeuille.”

De beursorganisatoren kijken er nu al naar uit om iedereen volgend jaar opnieuw te verwelkomen, van 21 februari tot en met 3 maart 2013. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels