Batibouw: de ‘place to be’ voor de bouwsector

Nieuws

Vandaag opent BATIBOUW de deuren voor de professionelen uit de bouwsector. Journalisten, architecten, installateurs en alle andere vaklui komen weer massaal naar BATIBOUW om een volledig overzicht te krijgen van de laatste trends en nieuwigheden.

Vandaag opent BATIBOUW de deuren voor de professionelen uit de bouwsector. Journalisten, architecten, installateurs en alle andere vaklui komen weer massaal naar BATIBOUW om een volledig overzicht te krijgen van de laatste trends en nieuwigheden die de sector vandaag te bieden heeft; van ruwbouw over sanitair tot verwarming en domotica. Als men elk Heizelpaleis als een beurs ziet, kan men immers spreken van 12 complete beurzen, met elk hun eigen thematiek.

Behalve een indrukwekkende etalage voor de meest innovatieve producten van onze exposanten, is BATIBOUW ook meer dan ooit een platform voor de opiniemakers uit de bouwsector waar vandaag weer heel wat aan het bewegen is. Op het BouwForum debatteren relevante sprekers over de financiële bouwstenen van vandaag en morgen. Een ander belangrijk item dat aan bod komt is de betaalbaarheid van de woningbouw, iets wat menig Belg toch enige zorgen baart. Ook onze vice-eerste minister Kris Peeters is van de partij. Met zijn portefeuille Economie weet hij immers maar al te goed welke belangrijke rol de bouwsector speelt voor het Belgische BBP. Stakeholders en politici lijken het er roerend over eens: we dienen de handen in elkaar te slaan om onze sector – en daarmee ook onze Belgische economie – de boost te geven die het verdient.

Morgen zijn we nog één dag een echte vakbeurs en dat laat zich extra voelen op de nocturne, waarop druk zal worden genetwerkt, om boeiende ideeën en contactgegevens uit te wisselen en trouwe klanten of leveranciers nog eens de handen te schudden. En daarna kijk ik reikhalzend uit naar le moment suprême: de opening voor het grote publiek, zaterdag om 10u00 stipt!

Geert Maes, General Manager Batibouw


www.batibouw.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels