Batibouw houdt jaarlijkse nocturne-opening

Nieuws

Drukke tijden op BATIBOUW! Gisteren werden de prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt. Veel sfeer zal er ook vanavond zijn tijdens de traditionele nocturne.

Drukke tijden op BATIBOUW! Gisteren werden de prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt. Het was een schitterend event waar innovatieve bedrijven, topdesign en prachtige architectuur werden beloond. Daarnaast was het ook volop genieten van de gemoedelijke sfeer waarin de avond zich voltrok.

Veel sfeer zal er ook vanavond zijn tijdens de traditionele nocturne. Deze geeft de bezoekers de kans om BATIBOUW te bezoeken tot 23u. Want tijdens de week is het voor vele mensen soms niet evident om zich vrij te maken voor een beursbezoek. De nocturne biedt de perfecte gelegenheid om na het werk nog even in alle rust een bezoek te brengen aan BATIBOUW. Wij willen uiteraard dat iedereen de kans krijgt om zijn of haar bouw- en verbouwdromen waar te maken.

Ook voor het BATIBOUW-team zijn dit lange dagen. Daarom wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die meehelpt en hard werkt om van de beurs een succes te maken. Gelukkig geven het succes van de beurs en de tevreden bezoekers ons meer dan voldoende energie voor de volgende dagen.

Geert Maes, General Manager Batibouw

www.batibouw.com

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels