Batibouw is dé place to be om prijzen en materialen te vergelijken

Bouwmethodes

Eindelijk is het zo ver: het eerste weekend van BATIBOUW 2015 is van start gegaan! Vanaf vandaag zijn, naast de professionelen, ook de particuliere bezoekers van harte welkom op onze jaarlijkse hoogmis voor bouwers en verbouwers.

… En dat zullen we geweten hebben; het blijft telkens een indrukwekkend zicht om die eerste echte volkstoeloop te mogen aanschouwen. Dankzij ons online registratiesysteem slagen we er bovendien in om de strijd met files aan de ingang volop aan te gaan.

De bezoekers van BATIBOUW komen zelden om gewoon eens rustig door de hallen te kuieren, het merendeel heeft een concreet project, en is op zoek naar informatie of inspiratie. In dat geval is er uiteraard geen betere plek te bedenken dan BATIBOUW, de grootste toonzaal van België, waar men de producten echt kan zien, voelen en vergelijken.

Als ik even met de bezoekers spreek is het opvallend hoe vaak een renovatieproject hen naar de Heizel brengt. Zij plannen een grootschalige renovatie van een woning of appartement, of willen net één deel van de woning – zoals de keuken of badkamer – volledig onder handen nemen. BATIBOUW is – dankzij het volledige marktoverzicht – de ‘place to be’ om materialen, maar ook om prijzen met elkaar te vergelijken.

Wie zijn ogen de kost geeft ziet dat exposanten niet alleen met sterke en innovatieve producten uitpakken, maar ook met originele acties op hun stand: kookdemonstraties, het bezoek van een wieler- of voetbalploeg… Het is een ijzeren wetmatigheid dat wie uit de band springt, de aandacht weet te trekken…


www.batibouw.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels