Batibouw op gang getrapt: ‘Alle zintuigen worden er geprikkeld’

Batibouw op gang getrapt: ‘Alle zintuigen worden er geprikkeld’

Nieuws

Vandaag en morgen zijn professionelen uit de sector welkom. Architecten, installateurs en alle andere vaklui komen massaal naar Batibouw om een volledig overzicht te krijgen van de laatste trends, nieuwigheden en oplossingen die de sector vandaag te bieden heeft; van ruwbouw over sanitair tot verwarming en domotica.

Dit jaar heeft Batibouw twee grote thema’s. ‘Laat u goed omringen van A tot Z’ wil de gidsende rol van de beurs benadrukken. De meeste mensen bezoeken de beurs als bouwers en verbouwers, maar ook professionelen waaronder architecten, installateurs en elektriciens zijn aanwezig. Voor de exposanten is het belangrijk om zowel particulieren als professionelen te ontvangen op hun stand. Voor advies over hun projecten kunnen de bezoekers terecht bij de exposanten, die hen met raad en daad zullen bijstaan. Ook in het adviespaleis kunnen bezoekers zich laten omringen door experts van de verschillende overheden, financiële instellingen, bouwfederaties en architectenverenigingen.

Het tweede thema is Ervaar BATIBOUW met uw 5 zintuigen’. Batibouw bezoeken betekent een meerwaarde in het aankoopproces van de consument, omdat ze er kunnen kijken, vergelijken, aanraken, uitproberen enzovoort. Stel: iemand is geïnteresseerd in een nieuwe keuken. Na online een preselectie te maken door gebruikersreviews te lezen en prijzen te vergelijken, kan een bezoek aan de beurs helpen om een definitieve beslissing te maken. Op de stand kan de toekomstige gebruiker de keuken immers live in werking zien – misschien is er zelfs een chef aanwezig die een workshop geeft, waardoor meerdere zintuigen worden geprikkeld. Extra’s als deze maken de knoop doorhakken ongetwijfeld gemakkelijker.

Morgen is de beurs open tot 21u00, om alle vakmensen de kans te geven om tijdens een nocturne te netwerken, boeiende ideeën en contactgegevens uit te wisselen en trouwe klanten en leveranciers nog eens de handen te schudden. Vanaf zaterdag is het dan zo ver: Batibouw opent voor het grote publiek, om 10u00 stipt!

Een bijdrage van de organisatie van Batibouw

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels