Belgisch bedrijf brengt geweven vloerbekleding op de markt

Belgisch bedrijf brengt geweven vloerbekleding op de markt

Vloeren en plinten

Ntgrate produceert vloerbekleding in geweven vinyl, op basis van glasvezel. Hun eerste collectie werd geïnspireerd door Japan.

Een gloednieuw product, geproduceerd door een gloednieuw Belgisch bedrijf. Ntgrate produceert vloerbekleding in geweven vinyl, op basis van glasvezel. Het product bevat dus het gebruiksgemak van vinyl, maar de fabrikanten kozen voor het uitzicht voor sisal, een natuurlijke vezel met een veelzijdig aspect. Door het gebruik van glasvezel, zou het tapijt een hoge slijtvastheid hebben. Goed voor intens gebruikte ruimtes. Een andere troef is dat het ook antiallergisch zou zijn. Een nochtans atypisch kenmerk voor tapijten.

De vloerbekleding is verkrijgbaar in tegels, in lange stroken of in panelen die voorzien zijn van een tand-en-groefsysteem zodat ze makkelijk in elkaar klikken. De panelen hebben een onderlaag die waterbestendig zou zijn en het geheel zou ook akoestisch moeten isoleren. Er bestaat ook een speciale versie voor wandbekleding, die je met water kunt reinigen. Een eerste collectie is nu verkrijgbaar en is geïnspireerd op Japan.

Richtprijs: 60 euro/m² (op rol), 70 euro/m² (tegels); 80 euro/m² (Klic), excl. btw

056 71 95 43, www.ntgrate.eu

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels