Bespaar tot 250 euro op ramen en deuren met Deceuninck

Bespaar tot 250 euro op ramen en deuren met Deceuninck

Nieuws

Deceuninck, producent van pvc raam- en deursystemen, breidt zijn 'Stop met geld door het raam te gooien' campagne uit met een RenoPremie.

Investeren in duurzame en dus ook kostenbesparende oplossingen is een must. Op die trend speelt de firma Deceuninck in. “Slecht geïsoleerd schrijnwerk staat garant voor een hoge energiefactuur. Daarom is de kwaliteit van ramen en deuren erg belangrijk”, stelt Deceuninck.

Daarom lanceert het bedrijf Deceuninck zendow. De Deceuninck zendow ramen en deuren bieden een uistekende isolatie met resultaten lager dan de waarden die binnen de EPB wetgeving door de overheid vooropgesteld worden. Resultaat : een lagere energiefactuur en een hoger comfort.

Voordeelcheque

Intussen breidt Deceuninck zijn Twinson-gamma uit met de Twinson O-Terrace+. Die terrasplank combineert net zoals de overige Twinson producten, het natuurlijke uitzicht en warme gevoel van hout met de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van pvc. Bovendien beschikt ze over een niet structurele en structurele onderstructuur, specifiek ontwikkeld om probleemloos ook een zwevend terras te kunnen installeren. Dit unieke “clip en slide”-systeem staat garant voor een snelle, eenvoudige plaatsing. Tot slot is Twinson 100 % recycleerbaar en duurzaam.

Bovendien pakt Deceuninck uit met een extra voordeel: een korting van 250 euro of de RenoPremie van 100 euro. Daarvoor surft u naar www.stopmetgelddoorhetraamtegooien.be en download u de Deceuninck zendow voordeelcheque t.w.v. € 250 (bij aankoop van min. 10 ramen in kleur, nieuwbouw of renovatie) of de renovatiecheque t.w.v. € 100 (bij aankoop van min. 5 ramen in kleur).

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels