Besparen op energie door te kiezen voor ‘zuinige’ voordeur

Energie

Hörmann presenteert de voordeur 'ThermoPro Plus'. Deze deur is zo opgebouwd dat er geen kostbare energiewarmte verloren gaat.

Hörmann presenteert de voordeur ‘ThermoPro Plus’. Deze deur is zo opgebouwd dat er geen kostbare energiewarmte verloren gaat.

Steeds meer mensen die bouwen of verbouwen zijn opzoek naar een voordeur met een uitstekende warmte-isolatie. Daarbij komt dat ze ook erg veilig moet zijn, maar ook het oog wil wat. Zo wordt er (uiteraard) ook rekening gehouden met de vormgeving of het design van de voordeur.

Maar steeds belangrijker wordt de energiebesparende functie van een deur. De ThermoPro Plus-voordeuren van Hörmann bereiken een warmtedoorgangscoëfficiënt tot 0,8 W. Hierdoor bespaar je op energie en hierdoor zal ook de energiefactuur dalen. De warmte blijft binnen in huis en zal niet langs kleine deuropeningen kunnen ontsnappen. Deze deuren beschikken over een 65 mm dik en met PU-schuim opgevuld stalen deurblad. Een aluminium kozijn met drievoudig afdichtingsniveau en de drievoudige warmte-

isolerende beglazing zorgen voor extra energiebesparing.

Een ThermoPro Plus-deur is verkrijgbaar vanaf 1185 euro en er zijn in totaal zes motieven, 12 voorkeurkleuren en vier Decograin-decors. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels