‘Betaalbaar wonen’ in de kijker op Vastgoedcongres 2013

Immo, Nieuws

Het thema op de 14e editie van het Vastgoedcongres is 'Betaalbaar wonen: onze ambitie'. Op 22 november zal het Kursaal van Oostende in het teken staan van betaalbaar wonen en hoe de sector dit zal realiseren. Onder meer Wouter Beke (CD&V) en Bruno Tobback (sp.a) zullen live in debat gaan met het aanwezige publiek.

Het thema op de 14e editie van het Vastgoedcongres is ‘Betaalbaar wonen: onze ambitie’. Op 22 november zal het Kursaal van Oostende in het teken staan van betaalbaar wonen en hoe de sector dit zal realiseren. Onder meer Wouter Beke (CD&V) en Bruno Tobback (sp.a- zullen live in debat gaan met het aanwezige publiek.

In totaal komen er 36 sprekers aan het woord op het Vastgoedcongres in Oostende. Voorbeelden hiervan zijn Bruno Tobback (voorzitter sp.a), Gwenny De Vroe (bestuurder CIB Vlaanderen), Hanne Decoutere (nieuwsanker VRT) en Wouter Beke (voorzitter CD&V). Zij gaan live in gesprek met het aanwezige publiek.

Naast de tal van interessante lezingen, zullen er ook workshop zijn waaraan je kan deelnemen. In totaal kan je kiezen uit 12 verschillende workshops. Zo kan je je onder meer laten informeren over de nieuwe vastgoedmakelaarswet, kan je je laten inspireren door marketingtips voor vastgoedmakelaars of wordt er een workshop georganiseerd rond de nieuwste generatie lucht-water warmtepompen: hot or not?

Kortom, op deze dag kom je heel wat te weten over het vastgoed van vandaag en kan je live in debat treden met enkele belangrijke beleidsmakers en mensen uit het werkveld. Meer (praktische) informatie kan je terugvinden via www.vastgoedcongres.be

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels