Beurs over informatica- en ICT-diensten voor bouwsector

Nieuws

Build-IT wordt georganiseerd tijdens de eerste twee dagen van Batibouw. Het is het enige platform voor informatica- en ICT-diensten dat zich specifiek richt op de bouwsector.

Build-IT wordt georganiseerd tijdens de eerste twee dagen van Batibouw. Het is het enige platform voor informatica- en ICT-diensten dat zich specifiek richt op de bouwsector.

De Build-IT-beurs is eigenlijk een ‘beurs in een beurs’. Zo vindt Build-IT plaats de eerste twee dagen van Batibouw en kom je hier als professional uit de sector alles te weten over informatica die kan gebruikt worden in de bouwsector. Het strategisch belang van computertechnologie neemt ook in de bouwsector razendsnel toe en de sector is constant in beweging. Op deze beurs maak je niet enkel kennis met de laatste nieuwe technieken en mogelijkheden, maar ook de regelgevingen en marktomstandigheden worden op de voet gevolgd.

Veel bedrijven gaan ook werken met mobiele data, via de smartphone of tablet. Nieuwe technieken zorgen ervoor dat informatie sneller en eenvoudiger kan worden gedeeld, wat tijdswinst oplevert. Maar ook op het domein van de boekhouding, datamanagement en de administratie speelt technologie een steeds belangrijke rol, dus is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe mogelijkheden.

Omdat het een sector is waar technologieën elkaar steeds sneller opvolgen, zal je op deze beurs kunnen kennismaken met ‘het laatste nieuwe’. Zo zal exposant Design Express er de laatste versie van de Vectorworks voorstellen. Dat is een professioneel CAD- en BIM-programma voor ontwerpers en tekenaars in de bouwwereld. Maar ook Hewlett Packard stelt op de beurs een multifunctionele printer voor in A0-formaat, wat het apparaat perfect maakt voor architecten. Andere voorbeelden van aanwezige exposanten zijn onder meer Leica en Astana.

Info: Op 20 en 21 februari 2014 kan de professionele bezoeker die een BATIBOUW-ticket heeft Build-IT gratis bezoeken in de centrale ontvangsthal (rechtstreekse toegang vanuit parking C).
Meer info via www.build-it.be.

(LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels