Bosch vergemakkelijkt deze vervelende verbouwklusjes

Ruwbouw

Behang verwijderen, voegen en vloeren opschuren,... Het zijn niet de meest aangename klussen tijdens een verbouwing. Ze zijn vaak tijdrovend, arbeidsintensief, brengen veel stof met zich mee en ... vragen tonnen geduld. Genoeg is genoeg, dacht Bosch en kwam met een gereedschap dat al deze taken voor zijn rekening kan nemen.

Behang verwijderen, voegen en vloeren opschuren,… Het zijn niet de meest aangename klussen tijdens een verbouwing. Ze zijn vaak tijdrovend, arbeidsintensief, brengen veel stof met zich mee en … vragen tonnen geduld. Genoeg is genoeg, dacht Bosch en kwam met een gereedschap dat al deze taken voor zijn rekening kan nemen.

Dankzij verwisselbare kopstukken, kun je met de wall-remover behang en pleister verwijderen, voegen gladschuren of muren en vloeren reinigen. Afhankelijk van het soort werk, kan het aantal toeren per minuut worden aangepast. Een buis van 2,5 meter verbindt het kopstuk met een stofbox die tot 90% van het stof dat vrijkomt, opneemt. Geen gedoe meer met de stofzuiger die je telkens in de aanslag moet houden. Een EasyClean-knop maakt dat de filter in de stofbox makkelijk te reinigen is. (PG/SDM)

Richtprijs: vanaf 259,95 euro +31 76 579 54 54,

www.bosch-do-it.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels