Boss paints zoekt grafisch talent voor nieuwe reeksen behangpapier

Boss paints zoekt grafisch talent voor nieuwe reeksen behangpapier

Decoratie en meubilair, Nieuws

Heb jij een passie voor mooie vormgeving en/of illustratie? Waag dan je kans en schrijf je in voor de ontwerpwedstrijd van Boss paints. Zij zijn immers op zoek naar ontwerpers voor nieuwe reeksen behangpapier.

BOSS paints ontwikkelt binnenkort een aantal nieuwe reeksen behangpapier binnen het We Are Colour gamma, en is daarvoor op zoek naar grafisch talent.

Boss paints wil dat grafisch talent niet zoeken via een traditionele ontwerpwedstrijd, maar aan de hand van een BOSS paints Academy. Geselecteerde ontwerpers krijgen van experts de kneepjes van het vak aangeleerd op het vlak van trends en hoe je die vertaalt in je werk en maken kans op een unieke samenwerking met Boss paints. Onder meer Karina van Studio Woot Woot en Mats Rombaut leren de deelnemers omgaan met trends, kleuren, patronen en materialen.

De workshops vinden bovendien plaats op verrassende plekken, zoals het WATT appartement of de splinternieuwe MEET& ruimte.

De vormgever of illustrator waarmee het klikt mag na de workshops zelf een reeks behangpapier ontwikkelen binnen de We Are Colour reeks, die op royalty-basis in alle winkels verkocht zal worden.

BOSS Paints werkt rond de volgende drie trendstijlen – Een historische/modernistische stijl, met elegante, verfijnde, excentrieke en artistieke trekken. Deze stijl past bij stedelingen met een zwak voor kunst, luxe en elegantie. – Een nordic stijl die natuurlijke, ruwe en onafgewerkte elementen mixt met lichte patronen en vergrijsde pastels. Het is een stijl die past binnen het herontdekte togetherness en het eenvoudige leven. – Een innovatieve stijl, een stijl die duidelijk technologisch, stedelijk en wetenschappelijk geïnspireerd is. Dit is een stijl voor de geconnecteerde stedeling.

Inschrijven

Stuur een mailtje met welke stijl volgens jou het beste aansluit bij jouw werk naar bert@dift.be.

Lees hier het regelement na.

(LP)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels