Brainbox lanceert kit om prijs van verbouwing te berekenen

Nieuws

Door zelf je elektriciteit, sanitair, verwarming, ventilatie,... te installeren, bespaar je op de werkuren die anders zowat 50% van de prijs uitmaken. Dit klinkt aanlokkelijk, maar... slechts weinigen beschikken over de technische knowhow om dat ook volledig zelfstandig te kunnen doen. Tenzij je kiest voor een handige kit van Brainbox.

Door zelf je elektriciteit, sanitair, verwarming, ventilatie,… te installeren, bespaar je op de werkuren die anders zowat 50% van de prijs uitmaken. Dit klinkt aanlokkelijk, maar… slechts weinigen beschikken over de technische knowhow om dat ook volledig zelfstandig te kunnen doen. Tenzij je kiest voor een handige kit van Brainbox.

Sinds begin dit jaar kon je via de homepage van deze Belgische specialist in doe-het-zelfinstallaties een gratis applicatie downloaden die op een ludieke manier een overzicht biedt van al haar kits. Recent werd deze app uitgebreid met een tweede luik waar je in enkele klikken ook een idee van de prijs krijgt. Nadat je het type woning, de gewenste installatie en een prijsformule hebt ingevoerd, krijg je een 3D-voorstelling van je woning waarbij je kamer per kamer kunt aanduiden wat je exact nodig hebt. Tot slot: enter, en je krijgt de prijs van de volledige installatie in jouw woning op je scherm. En dit dus allemaal vanuit je luie zetel…


www.brainbox.eu

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels