Brainbox® zet zijn deuren open

Brainbox® zet zijn deuren open

Nieuws

Brainbox®, gespecialiseerd in elektrische, domotica-, sanitaire en verwarmingsinstallaties om zelf te plaatsen, houdt voor de allereerste keer opendeur in België.

Brainbox®, gespecialiseerd in elektrische, domotica-, sanitaire en verwarmingsinstallaties om zelf te plaatsen, houdt voor de allereerste keer opendeur in België.

In het weekend van 12 en 13 september eerstkomende kun je in Kapellen zelf zien hoe makkelijk deze installatiekits te plaatsen zijn.

De installaties van Brainbox®: kinderspel

Brainbox® is een Belgisch familiebedrijf dat op een jarenlange ervaring kan bogen in de sector van de doe-het-zelfinstallaties. Sinds 1979 ontwikkelt Brainbox® montagekits met een welbepaald doel voor ogen: het plaatsen ervan vereenvoudigen.

Je hoeft dus helemaal geen elektricien of verwarmingsmonteur te zijn om je droom te verwezenlijken. Een lokale vertegenwoordiger komt naar de bouwplaats om alles uit te leggen. Met het gedetailleerde handboek erbij kan iedereen in alle veiligheid alles zelf installeren. De kits zijn uitermate betrouwbaar en handig aan te passen aan de verschillende voorschriften.

Ze zijn dan ook ronduit vernieuwend in de renovatie- en bouwsector. Nog een voordeel: wie zelf plaatst, bespaart aanzienlijk op zijn renovatiebudget.

Het programma van het opendeurweekend

Tijdens het opendeurweekend zal Brainbox® demonstraties geven op een echte, onafgewerkte werf. De regionale vertegenwoordigers leiden de bezoekers rond in een woning waarin alle installaties met de kits van Brainbox® werden gerealiseerd: van de elektriciteit over de domotica tot het sanitair en de verwarming. Zo kan iedereen met zijn eigen ogen zien met welk gemak deze systemen geplaatst worden.

Wil je er meer over weten?

Neem contact op met Hugues Scraeyen, projectverantwoordelijke,
op het nummer 0473/47.40.30 of stuur een e-mail naar scraeyen@brainbox.be.

Neem ook eens een kijkje op de Internetsite www.brainbox.eu. Daar worden de Brainbox®-producten uitgebreid voorgesteld en je vindt er ook een inschrijvingsformulier voor de opendeurdagen.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels