Brico lanceert mobile app

Brico lanceert mobile app

Nieuws

Brico heeft een mobiele applicatie voor smartphones gelanceerd die niet alleen toelaat het juiste materiaal te kiezen, maar ook de hoeveelheid materiaal die nodig is berekent.

Klussen wordt makkelijker voor de amateur doe-het-zelver. Met de nieuwe mobile applicatie ontwikkelde Brico een calculator die de exacte hoeveelheid materiaal berekent die nodig is voor een bepaalde klus.

Het volstaat om de afmetingen of oppervlak en het type uit te voeren werk in te voeren en de App rekent alles uit van A tot Z. Hoeveel verf nodig is voor het schilderen van een muur, hoeveel vloerbedekking of behangpapier. De berekeningen zijn gemakkelijk, nauwkeurig en houden rekening met de vorm en de maten van de oppervlakte, de deuren en ramen.

De app laat eveneens toe de dichtstbijzijnde Brico te vinden. Dit gebeurt op basis van postcode of geolocatie. Rest enkel nog de mouwen op te stropen en via de App de korte praktische filmpjes met adviezen en tips te raadplegen die ondergebracht zijn op het YouTubekanaal van Brico.

De meldingen geven dan weer up-to-date informatie over promoties en koopjes.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels