Bruno Pieters ontwerpt vier verfkleuren voor Levis

Decoratie en meubilair

De Belgische modeontwerper Bruno Pieters creëerde voor Levis Ambiance vier unieke kleuren. 'Ik heb de kleuren heel intuïtief gekozen,' vertelt de ontwerper.

De Belgische modeontwerper Bruno Pieters creëerde voor Levis Ambiance vier unieke kleuren. ‘Ik heb de kleuren heel intuïtief gekozen,’ vertelt de ontwerper.

De vier tinten die Pieters koos – lichtgrijs, zachtgeel, munt en vuilroze – zijn erg neutraal en rustgevend. Ze passen perfect bij de persoonlijke quote die de modeontwerper bedacht bij de collectie: ‘Een nieuw begin.’ Pieters bekijkt ook zijn leven op die manier, alsof iedere dag een nieuw begin is en een kans om nieuwe keuzes te maken.

‘Ik hou niet alleen van mode, maar ook van interieur en decoratie,’ vertelt de ontwerper over de samenwerking. ‘Het is leuk om eens na te denken over materialen en kleuren naast de catwalk,’ aldus Bruno Pieters. Hij koos de kleuren op basis van wat hij zelf mooi vindt. ‘Ze passen ook goed bij de meubels die ik de laatste jaren rondom mij heb verzameld. Zo heeft het strakke minimalisme in mijn appartement plaats moeten maken voor een warmere afwerking en inrichting,’ licht hij toe.

De vier trendkleuren van de ontwerper kregen de klinkende namen Bliss, Stillness, Morning en Bed Time. (LP)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels