Communiceer beter met de videofoon

Connectiviteit en domotica, Nieuws

Meer veiligheid in uw huis dankzij betere communicatie.

Een videofoon kan ook als een intern communicatiesysteem tussen verschillende verdiepingen of kamers gebruikt worden. De binnenposten uit de DB-serie van Aiphone zijn minder dan 3 centimeter dik en kunnen gemakkelijk en esthetisch in het interieur geïntegreerd worden. De hoofdbinnenpost vormt het vertrekpunt van het ontvangstnetwerk. Per drukknop op de deurpost kunt u nog 5 extra binnenposten aansluiten op plaatsen waar u dat wenst.

Het netwerk doet meteen ook dienst als intercomsysteem waardoor er tussen de kamers kan gecommuniceerd worden. De bekabeling loopt via het tweedraadsprincipe van voeding naar hoofdpost en via de deurpost verder naar het elektrisch deurslot.

Draadloos

Het iPower deurintercomsysteem van Comelit functioneert draadloos. Naast 230V netspanning is geen andere bekabeling nodig om het systeem te installeren. Het inkompaneel wordt aangesloten op de netspanning en de monitor kan via de adapter op iedere wandcontactdoos in huis aangesloten worden.

Wordt er aangebeld, dan kan overal waar een monitor verbonden is met een gewone wandcontactdoos de oproep worden aangenomen, een gesprek worden gevoerd en de deur geopend worden. U kunt zoveel monitors aansluiten als u wenst. De intercomfunctie tussen de verschillende aangesloten monitoren is standaard.

Ingrid Allaerts

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels