Confederatie Bouw lanceert 25 nieuwe opleidingen

Confederatie Bouw lanceert 25 nieuwe opleidingen

Nieuws

Volledig nieuw in het aanbod zijn de erkende opleidingen voor nascholing van vakbekwaamheid beroepschauffeurs zoals 'Economisch rijden', 'Ladingzekerheid', ... .

Volledig nieuw in het aanbod zijn de erkende opleidingen voor nascholing van vakbekwaamheid beroepschauffeurs zoals “Economisch rijden”, “Ladingzekerheid”, … . Ook voor de elektriciteitssector is het aanbod uitgebreid met de langlopende opleidingen “Wet Tobback” voor het installeren en onderhouden van beveiliging.

Op het gebied van duurzaam bouwen zijn er de nieuwe praktijkgerichte opleidingen “Isoleren en bouwknopen” en “Luchtdichting”. Voor de bedrijfsleiders spelen we in op de steeds groter wordende vraag naar een efficiëntere en tijdbesparende manier van werken. De opleidingen “Leanmanagement” en “Anders organiseren voor een beter bouwresultaat” zijn praktische trainingen die u de tools en de inspiratie geven om uw processen drastisch te verbeteren en de capaciteiten van uw medewerkers optimaal te benutten.

Daarnaast zijn ook de opleidingen “Werken met verschillende generaties”, “Sociale media”, “Asbestherkenning”, “Deskundige sloopinventaris”, “Graafschade voorkomen” en “Stofpreventie” nieuw in het aanbod.

Naast deze nieuwe opleidingen kan je bij de Confederatie Bouw uiteraard ook steeds terecht voor de VCA-opleidingen, veilig werken op hoogte, mobiele werktuigen, werfleider, bouwrecht, Excel, MS Projects, …

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels