Daikin Altherma warmtepomp voor nieuwbouw en renovatie

Centrale verwarming

Enkele jaren geleden introduceerde Daikin Altherma (= een lucht-water warmtepompsysteem voor woningverwarming en sanitair warm water). Dit jaar gaat Daikin een stapje verder.

Altherma: verwarmen – sanitair warm water – koelen

Enkele jaren geleden introduceerde Daikin Altherma (= een lucht-water warmtepompsysteem voor woningverwarming en sanitair warm water). Deze lucht-water warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht en brengt deze via een binnenunit – de hydrokit – over op de vloer- of wandverwarming, lage temperatuurradiatoren en/of ventiloconvectoren. Afgelopen jaar maakte Daikin Altherma nog energievriendelijker door de warmtepomp ook in combinatie met zonnepanelen te laten werken voor de verwarming van het sanitair warm water.

Altherma HT van Daikin: de perfecte vervanging van een bestaande ketel

Dit jaar gaat Daikin een stapje verder. Op batibouw stelt het bedrijf de Altherma HT (= High temperature) voor. Dit toestel is eveneens gebaseerd op de innovatieve warmtepomptechnologie maar kan bovendien water tot 80° verwarmen. Hiermee wordt een zuiniger alternatief geboden voor de klassieke verwarmingssystemen, zelfs met behoud van de bestaande hogetemperatuurradiatoren.

Interesse in dit Altherma-product en/of airco-oplossingen? Bezoek onze stand op Batibouw (Paleis 12, stand 411).

Linkshttp://www.daikin.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels