Dakramen met bescherming tegen warmte en koude

Dakramen met bescherming tegen warmte en koude

Zolderinrichting

VELUX-dakramen zijn uitgerust met energiezuinige dubbele of driedubbele isolerende beglazing en garanderen daarom een optimaal thermisch comfort. Deze ramen kunnen ook worden uitgerust met extra zonbescherming of akoestische isolatie.

Welke oplossing voor welk comfort?

Verblindend licht

Temperende rolgordijnen beschermen slechts in beperkte mate tegen oververhitting, maar kunnen de lichtintensiteit van de zon wel sterk verminderen. Ze voorkomen verblinding, maar laten wel nog steeds voldoende natuurlijk licht binnen.

Verduistering nodig?

Door verduisteringsgordijnen te installeren houdt u alle licht buiten. Het gordijn glijdt in laterale profielen terwijl het onderste profiel ook onderaan een volledige verduistering garandeert. Voor donkere nachten of een cinemanamiddag…

Zomerse hitte

Buitenscreens zijn de perfecte oplossing om u in de zomer te beschermen tegen oververhitting. Ze blokkeren de zonnestralen voordat ze het raam bereiken en de kamer opwarmen. Een buitenscreen kan de warmte tot 72% verminderen.

De optimale oplossing

Rolluiken zijn de meest veelzijdige oplossing. Ze verduisteren niet alleen de kamer en houden de warmte buiten, maar verminderen ook thermische verliezen, dempen het geluid van regen of hagel en zorgen voor een veilig gevoel.

Alle gordijnen en rolluiken zijn bovendien leverbaar met afstandsbediening en makkelijk te installeren op bestaande dakramen. Maar daar komen we binnenkort nog op terug.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels