De belevingswaarde van een esthetische haard

niet importeren

Wat heeft esthetiek te maken met beleving en ontspanning? Veel, zo weet ook haardenspecialist Kalfire. Alles begint bij een haast oneindige keuzevrijheid.

De beleving van een haardvuur begint bij een originele look & feel. Kalfire heeft dat begrepen en zet de individuele voorkeuren van zijn klanten centraal, met dank aan haast ongelimiteerde personaliseringsmogelijkheden. Dat geldt voor alle aspecten van de haard, maar evenzeer voor omgevingselementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een haard geïntegreerd in een kast?

Veiligheid staat uiteraard altijd voorop, maar dankzij de innovatieve gas- en houthaardtechnieken die Kalfire aanwendt, kan esthetiek worden gekoppeld aan een gewaarborgde gemoedsrust. Kalfire levert geen kant-en-klare haarden aan, maar laat zijn consumenten de vrijheid om naar hartenlust te personaliseren. Op die manier krijg je een de nodige vrijheid bij het ontwerpen, zonder in te boeten aan brandveiligheid.

De Kalfire-haard wordt als basis van een mooi ontwerp geleverd waarmee de klant zijn droomombouw kan verwezenlijken. De klant ziet enkel de materialen die hij heeft uitgezocht; het kader en andere metaaldelen zijn onzichtbaar en kunnen gedemonteerd worden; daardoor worden de lijnen van het ontwerp niet onderbroken en zorgt het voor een minimalistische en pure uitstraling.

Om echte designvrijheid te geven kan zelfs het interieur van de haard aangepast worden door het gebruik van de unieke achterwanden. Deze achterwanden zorgen voor een extra dimensie bij het vormgeven van het complete haardproject, ook als de haard niet brandt. Kalfire beschikt over een reeks van designachterwanden die zelfs kunnen doorlopen in de ombouw. Door deze persoonlijke inbreng bij de vormgeving van het ontwerp rondom de haard, verdwijnt de haard als het ware in het interieur en wordt het een mooi sfeer- en stijlvol geheel. Een plek in huis waar je uren kan genieten.

Lees hier de andere artikels uit dit dossier.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels