De kraan als blikvanger

De kraan als blikvanger

PARTNER CONTENT
Badkamer en wellness, Interieur

Kleur voor het kraanwerk is trendy in badkamer en keuken. Met kleur brengt u een mooi contrast met het de witte wastafel of gaat u net ton sur ton met de tegels. Wanneer u daarbij ook van kwaliteit een punt maakt, zit u goed bij hansgrohe. De trendsetter in kraanwerk en douches verrijkte zijn gamma met vijf nieuwe oppervlaktedesigns.

Geen fan van het grijze chroom voor het kraanwerk in uw badkamer? Dan spelen de huidige trends volledig in uw kaart. Verfijning, mat en kleur zijn helemaal in. Na de zwarte kranen die al enkele jaren aan een opmars bezig zijn, maken ook metallic tinten zoals goud en brons hun opwachting. Het water in de hansgrohe-kranen stroomt met die trend mee. Twee bijzonder populaire hansgrohe mengkraanseries zijn nu ook verkrijgbaar in vijf nieuwe oppervlaktedesigns voor trendsetters. Daarmee geeft u uw badkamer oase een eigen creatieve toets geheel binnen uw smaak.

Gekleurde accenten met persoonlijkheid

De hansgrohe metallic tinten en matte kleuren brengen persoonlijke esthetiek aan de lavabo, het bad en in de douche. Houdt u van contrasten in effectvolle, gekleurde accenten? Of bent u meer voor sobere, subtiele elegantie zonder chroom? De creatieve mogelijkheden van de nieuwe hansgrohe-kleuren spelen volledig in uw kaart.

De matte trendkleuren Matt Black en Matt White spreken vooral fans van moderne architectuur aan. Met deze hoogwaardige oppervlaktedesigns brengt u contrast bij donkere lavabo-oppervlakken en creëert u net een samenspel met gekleurde details in de ruimte. De elegante soberheid van de badkamerkranen in matte kleuren is een rustgevende streling voor het oog.

Verfijnde moderniteit

De verfijnde metallic kleuren Polished Gold, Brushed Black en Brushed Bronze combineren elegantie met moderniteit. Slim geïntegreerd in het badkamerontwerp eisen ze prominent de aandacht op, bijvoorbeeld in combinatie met voegloze wand- en vloerbekleding in industriële stijl. Of gaan ze net elegant op in het geheel van op elkaar afgestemde kleuren voor de wanden en het badkamermeubilair.

Kortom, met de nieuwe hansgrohe-kleuren geeft u een heel persoonlijke toets aan uw badkamerinrichting.

Over Hansgrohe

Al meer dan 100 jaar staat Hansgrohe voor kwaliteit in een knap designjasje. Overal ter wereld worden hun premium producten gebruikt om douches, badkamers en keukens in stijl af te werken.

In samenwerking met Hansgrohe

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels