De lichtschakelaar als blikvanger

Verlichting

Zo kan je 'saaie' witte lichtschakelaars vervangen door een meer opvallend exemplaar. Zo pas je ook de kleine details aan aan het interieur.

Het interieur krijgt heel wat aandacht, tot het helemaal aansluit bij wie we zijn en waar we ons goed bij voelen. Maar soms durven we de details al eens uit het oog verliezen of hebben we hier weinig aandacht voor. Zo kan je ‘saaie’ witte lichtschakelaars vervangen door een meer opvallend exemplaar. Zo pas je ook de kleine details aan aan het interieur.

De markt voor lichtschakelaars als designelementen neemt duidelijk toe. Mensen zijn niet langer tevreden met een bespat stopcontact of oude schakelaars die het kleurenpalet van de woning doorbreken.

Dat mensen niet langer witte lichtschakelaar willen, blijkt uit de uitbreiding van de collectie Pure van Niko. Zo werden er bij de Pure-collectie van Niko zes nieuwe afdekplaatjes gevoegd. Enkele voorbeelden zijn: bakeliet, verweer staal, een artificiële dierenhuid of plexiglas. Het voordeel van het schakelmateriaal uit de reeksen Pure, Intense en Original van Niko is dat je ze helemaal kan aanpassen aan het interieur. En dit mag je vrij letterlijk opvatten: het inbouwwerk blijft en het afdekplaatje wissel je voor een passend exemplaar. Dit zorgt voor een perfecte afwerking tot in de puntjes. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels