De meest exclusieve woningen op BIS

De meest exclusieve woningen op BIS

Nieuws

Tal van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars laten zien welke woningen of projecten voor u interessant kunnen zijn. Ik ga Bouwen ging uitzoeken waar u de meest exclusieve woningen kan vinden.

Op de grootste Vlaamse beurs voor wonen en renoveren, kan u uiteraard ook heel wat informatie vinden over immo, nieuwbouw en bouwgrond. Tal van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars laten zien welke woningen of projecten voor u interessant kunnen zijn. Ik ga Bouwen ging uitzoeken waar u de meest exclusieve woningen kan vinden.

Ten eerste is er Exclusive Living, een onderdeel van het vastgoedbureau Rosseel. Zij tentoonstellen op de beurs enkele bijzondere en exclusieve panden. “Het is verkeerd om te denken dat er bij ons enkel superdure woningen te vinden zijn, ons aanbod bevat unieke woningen. Soms is dat door de prijs, soms ook door de ligging of de aparte uitstraling. Zo hebben we al panden vanaf 390.000 euro,” legt de verantwoordelijke van de stand uit. Wie een hoger prijskaartje aankan, kan ook een kijkje nemen in een bijzonder pand in centrum Gent dat te koop staat voor 1.600.000 euro. Tijdens de beurs worden vooral afspraken vastgelegd, maar het belangrijkste doel is informeren en meer naambekendheid krijgen. “De verkoop van exclusieve panden gebeurt niet zomaar, wij informeren de mensen en leggen mogelijk een afspraak vast, maar de rest is voor na de beurs.”

Ten tweede zijn er ook enkele projectontwikkelaars die een bijzonder (al dan niet toekomstig) project in aanbieding hebben. Zo is er een nieuwbouwwoning van Dumobil in Wannegem-Lede die voor maar liefst 760.000 euro verkocht worden. Daarnaast zijn er ook appartementen te bezichtigen, zoals het project Silvae van Elbeko. Dat is een appartementencomplex van 24 units die verbonden zijn via een ondergrondse straat. Ze gaan van 295.000 tot 500.000 euro. Interesse? Wees er dan snel bij, want al 70% procent van de units is verkocht. (rdm)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels