De modulaire lichtstraten van VELUX: een makkelijk, praktisch en modulair pack

De modulaire lichtstraten van VELUX: een makkelijk, praktisch en modulair pack

niet importeren

De modulaire lichtstraat van VELUX is sinds maart 2017 beschikbaar, als aanvulling op het gamma platdakvensters.

Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze modulaire lichtstraat op verschillende manieren worden geconfigureerd (van 1 tot 5 modules). Daardoor behoort een volledige transformatie van het dak tot de mogelijkheden, met als resultaat telkens een aangenamere woning. Elegantie, design en energie-efficiëntie: de perfecte combinatie voor een maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht in huis.

Ideaal om een plat dak om te toveren, bieden de modulaire lichtstraten maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht, wat elk huis een gezellige en hartelijke sfeer verleent. Deze lichtstraten zijn ontworpen om nieuw leven te brengen in de woning. Modulaire lichtstraten zijn het ideale middel om helderheid en ruimte te creëren in huis. Ze bieden niet alleen zicht op de lucht, maar combineren ook elegantie en design met een uitzonderlijke energie-efficiëntie.

De samenwerking van VELUX met Foster + Partners resulteerde in een perfecte symbiose van intelligent design en innovatieve materialen. De geprefabriceerde montagestukken van de lichtstraten zijn ontworpen met materialen van hoge kwaliteit en garanderen een grote precisie bij het installatieproces. Het topdesign laat het gebruik van ultrafijne profielen toe, zodat de lichtinval gemaximaliseerd wordt.

De modulaire lichtstraten maken verschillende configuraties mogelijk, zodat perfecte oplossingen worden gecreëerd voor alle soorten platte daken. Het is mogelijk om 1 tot 5 modules te combineren, met zowel vaste als ventilerende modules.

Het unieke systeem van montagebeugels met een simpel klemsysteem zorgt voor een snel montageproces en een optimale waterdichtheid. VELUX biedt zijn lichtstraten aan in all-in pakketten: modules, profielen, gootstukken en dampscherm.

Richtprijs (voor 1 module): verkrijgbaar vanaf 1.360 euro excl. btw en installatie

Meer info? Klik hier.

Ontdek hier alle artikels van ons dossier over VELUX.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels