De nieuwe editie van de Energiegids

Immo, Nieuws

Kom alles te weten over energie! Vanaf donderdag 13 september ligt de nieuwe Energiegids van 'Ik Ga Bouwen' in de winkel. De drie hoofdthema's zijn constructiekeuzes, zonne-energie en energieproductie.

Vanaf donderdag ligt de nieuwe Energiegids, een speciale uitgave van tijdschrift ‘Ik Ga Bouwen & Renoveren’, in de winkel. Deze editie van de Energiegids is opgebouwd rond drie thema’s: constructiekeuze, zonne-energie en energieproductie.

De Energiegids is een speciale uitgave van ‘Ik Ga Bouwen & Renoveren’ en legt de nadruk op energie in een woning, van constructie tot afwerking. In de Energiegids vind je in de meer dan honderd pagina’s allerlei handige tips, zoals een checklist voor de ruwbouw van een energiezuinige woning of op welke manier we zonne-energie ten volle kunnen benutten. Andere vragen die aan bod komen zijn:

• Wat moet ik weten over ventileren?
• Heeft stookolie nog een toekomst?
• Hoe zet ik de juiste stap naar een nulenergiewoning?
• Verwarmen met aardwarmte?
• Hoe sla ik thuis energie op?

Daarnaast kunnen we ons laten inspireren door de beeldreportages die de theorie van energiezuinig wonen in de praktijk laten zien.

De Energiegids van ‘Ik Ga Bouwen & Renoveren’ ligt vanaf donderdag 13 september in de winkel.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels