De Vlaamse Renovatiedag organiseert infoavond ‘Renoveren is informeren’

Recht en financiën

Het is belangrijk om bij aanvang van een bouwproject goed ingelicht te zijn. De infoavond 'Renoveren is informeren' geeft toekomstige verbouwers alle informatie die nodig is om goed voorbereid van start te gaan.

Het is belangrijk om bij aanvang van een bouwproject goed ingelicht te zijn. De infoavond ‘Renoveren is informeren’ geeft toekomstige verbouwers alle informatie die nodig is om goed voorbereid van start te gaan.
Wie een huis wil aankopen of renoveren komt op korte termijn voor heel wat beslissingen te staan, vaak in verband met materie waar men niet mee vertrouwd is. De Vlaamse Renovatiedag organiseert daarom de infoavond ‘Renoveren is informeren’.

De infoavond doorloopt in chronologische volgorde het volledige verbouwproces, van aankoop tot oplevering van de woning. Verschillende experts doorlopen die fases samen met u en geven handige weetjes en tips voor een geslaagde renovatie.

U zal te weten komen waar u op moet letten bij de aankoop van een woning, hoe het nu juist met de woonbonus zit en of u best voor een variabele of vaste rentevoet kiest. Ook zij die niet precies weten wat de rol van een notaris is of welke architect ze moeten kiezen krijgen een antwoord op hun vragen. Actuele kwesties als energiezuinig renoveren en van welke premies u nog kan genieten komen eveneens aan bod.

De infoavond ‘Renoveren is informeren’ vindt plaats op dinsdag 22 mei In Flanders Expo Gent en op woensdag 23 mei in KBC Antwerpen. Dit telkens van 19u00 tot 21u30. Deelname is gratis maar u dient zich wel vooraf in te schrijven. Voor meer info kan u terecht op de website van de Vlaamse Renovatiedag of op 050 47 46 70

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels