Delta Light stelt nieuwigheden voor op beurs in Frankfurt

Verlichting

Naar aanleiding van de beurs Light + Building in het Duitse Frankrfurt, heeft het Belgische bedrijf Delta Light, specialist in verlichting, tal van nieuwigheden uitgebracht. Deze nieuwigheden hebben ze meteen ook voorgesteld op deze beurs in Duitsland.

Naar aanleiding van de beurs Light + Building in het Duitse Frankrfurt, heeft het Belgische bedrijf Delta Light, specialist in verlichting, tal van nieuwigheden uitgebracht. Deze nieuwigheden hebben ze meteen ook voorgesteld op deze beurs in Duitsland.

De Duitse beurs, Light + Building, is een van de belangrijkste beurzen op vlak van verlichting in Europa. Delta Light, een Belgisch bedrijf met hoofdkantoor in Wevelgem, is vertegenwoordigd op deze beurs en stelt hier jaarlijks hun nieuwigheden voor. Met de nieuwe collectie lanceert Delta Light zowel technologisch geavanceerde inbouwspots, als meer uitgesproken wand- en plafonverlichting.

Een overzicht van enkele nieuwigheden:

– Een mystieke bol: ‘Gaboo’ is een opvallende geperforeerde bol, klein van formaat. Dit lichtelement is een meerwaarde in de ruimte en geeft een bijzonder licht. Het is verkrijgbaar als wandarmatuur en als pendel, beide dimbaar.

– Motieven op de muur: met de ‘pogo’ heeft Delta Light een nieuwe, slanke wandarmatuur ontworpen. Het is een gebolde halve cirkel met daarin een ballast. Het originele aan de pogo is dat het licht als een cirkel op een muur wordt weergegeven. Het toestel is gemaakt in wit aluminium.

– Een eyecather van formaat is de ‘Superdrome’. De ‘superdrome’ is een opvallende pendelarmatuur. Dit lichtelement kan gebruikt worden als koepel boven een tafel of in de hal van een woonhuis. Een vereiste is wel dat je een hoog plafond moet hebben. De ‘superdrome’ is verkrijgbaar in zwart of wit en heeft een body van polyester. De binnenkant van de lamp is licht voor een optimale lichtdiffusie.

Naast heel wat nieuwe lichtelementen, waarvan we hierboven slechts enkelen hebben opgesomd, heeft Delta Light ook hun accessoires sterk uitgebreid. Opvallend dit jaar is dat er voor heel wat verlichtingsamaturen accessoires ontwikkeld zijn om het lichteffect specifiek af te stemmen op bepaalde situaties.

Wie graag meer wil weten over de producten van Delta Light, kan hiervoor hun gloednieuwe ‘The Lightning Bible 10’ raadplegen. Dit is een uitgebreide catalogus met al hun nieuwigheden en je kan er ook bestaande realisaties in bekijken. Deze catalogus is ook beschikbaar als gratis app. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels