Delta Light wint drie Red Dot Awards en een Top Design Award

Nieuws

Het gaat het Belgische designmerk Delta Light voor de wind; het mocht maar liefst vier prestigieuze internationale prijzen in ontvangst nemen voor de lichtarmaturen Tweeter, Boxter en Supernova XS.

Delta Light wil vernieuwing brengen in de wereld van architecturale verlichting en wordt daar nu voor gelauwerd. Het merk kreeg internationale erkenning voor de lichtarmaturen Tweeter, Boxter en Supernova XS. Met drie red dot awards én een Top Design Award mag het merk zich bij de grote spelers rekenen.

“Een red dot award plaatst je bovenaan het lijstje van internationale erkenning, en daar kun je niet anders dan supertevreden mee zijn”, zegt Jan Ameloot, corporate strategy manager van het West-Vlaamse Delta Light. “Zeker als je weet dat er dit jaar 4662 inzendingen uit 19 landen waren. En als je dan drie keer bij de beste wordt geselecteerd, is dat de ultieme bekroning op het harde werk van het voorbije jaar.”

De ‘Top Design Award competition 2013’ vond plaats tijdens de beurs Arena Design 2013 in Poznan (Polen). De organisatie van dat evenement beloont de makers van innovatief design met een brede internationale impact. De award wil ook een stimulans zijn om ontwerpers en producenten beter te laten samenwerken om hun marktpositie te verstevigen. (KS)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels