Deze maand in Ik Ga Bouwen: de ideale voorbereiding op Batibouw

Actualiteit, Nieuws

Bouw- of renovatieplannen? In Ik Ga Bouwen nr. 397 vind je alles wat je nodig hebt om je goed voor te bereiden op een bezoek aan Batibouw, inclusief een korting van vijf euro op je toegangsticket.

Batibouw, nergens vind je zoveel experts uit alle domeinen van de bouwsector onder één dak terug. Van 16 tot en met 26 februari kan je al het nieuws uit de (ver)bouwwereld gaan ontdekken in de paleizen van Brussels Expo, maar in Ik Ga Bouwen staan er vandaag in primeur al 120 nieuwigheden die ook op de beurs voorgesteld zullen worden. Per paleis bieden we je een handig overzicht van zaken die je binnenkort misschien wel van wat naderbij wil bestuderen.

Winnen en voordelen

In elke Ik Ga Bouwen zit deze maand een kortingsbon van vijf euro op je toegangsticket voor Batibouw, maar daar stopt de vrijgevigheid niet deze maand. Wie langskomt aan onze stand op de beurs, maakt kans om een keuken op maat te winnen ter waarde van 25.000 euro. (Al zal je ook online kunnen deelnemen, wanneer tijdens de beurs deze link geactiveerd wordt.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels