Dimos erkend voor kennis over veiligheid op daken

Nieuws

Het opleidingscentrum DIMOS vormt en informeert beroepsmensen in de daksector over veiligheid op de werkplaats. Omwille van deze deskundigheid werd Dimos door Euroskills gevraagd als veiligheidspartner voor een evenement dat van 3 tot 7 oktober 2012 in Spa plaatsvindt.

Het opleidingscentrum DIMOS vormt en informeert beroepsmensen in de daksector over veiligheid op de werkplaats. Het hoofddoel is aan te tonen dat veiligheid ook garant staat voor kwaliteit.

Opleidingshoofd bij DIMOS, Jean-François Perraud treedt vaak op bij bedrijven. Hij begeleid beroepsmensen rechtstreeks op de werkplaats voor de uitvoering van veiligheidsoplossingen op hoge hoogtes.

Omwille van deze deskundigheid en kennis van de beroepen in dakwerken werd Dimos door Euroskills gevraagd als veiligheidspartner voor dit evenement dat van 3 tot 7 oktober 2012 in Spa plaatsvindt. Dat meldt Bouw en Wonen.

Euroskills
Dimos neemt van 4 tot 6 oktober 2012 deel aan “CURIOCITY”, een animatie van EUROSKILLS waarbij iedereen manuele, technische en technologische beroepen op een heel concrete manier kan ontdekken.

Via de bouw van een huis met houten skelet, ter plaatse en van op de eerste rij, kunnen de bezoekers zien hoe beroepsmensen tewerk gaan en ontdekken hoe het leven op een bouwplaats eruit ziet. Het team neemt de aanleg van het leien dak van de huis met houten skelet (MOB) voor zijn rekening, gebruik maken van innoverende oplossingen en producten.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels