Disney ontwerpt collectie verduisteringsgordijnen voor Velux

Interieur

Haal jouw favoriete Disneyfiguren binnen in huis, met de nieuwe Dream Collection-verduisteringsgordijnen van Velux & Disney. De kinderkamer wordt er plots een stuk kleurrijker op!

Haal jouw favoriete Disneyfiguren binnen in huis, met de nieuwe Dream Collection-verduisteringsgordijnen van Velux & Disney. De kinderkamer wordt er plots een stuk kleurrijker op!

De Velux Groep en Disney hebben de handen in elkaar geslagen om samen de Disney & Velux Dream Collection te creëren. Dit is een assortiment van gordijnen voor schuine dakvensters met een print op van verschillende Disneyfiguren. Het leuke aan deze collectie is dat ze een onverwacht interieurelement kunnen zijn in de kinderkamer, die er een vrolijke noot aan geeft. Er zijn prints van onder meer Winnie de Poeh, Bambi, Mickey Mouse en Minnie Mouse. In totaal bevat de collectie een afdruk van zes figuren. Er is een letterlijke afbeelding, met het figuurtje op de voorgrond en daarnaast is er ook een subtielere, meer abstracte afbeelding.

Bij de keuze van personages voor de nieuwe collectie gingen beide bedrijven zorgvuldig te werk. Ze wilden met de afbeeldingen niet enkel de verbeelding van de kinderen prikkelen, maar ook de creativiteit van kinderen stimuleren.

De collectie is vrolijk en creatief, toch is men ook de kwaliteit van de verduisteringsgordijnen niet uit het oog verloren. Zo voldoen ze aan de strengste normen uit de sector, niet enkel op vlak van kwaliteit maar ook wat betreft veiligheid en gezondheid. De verschillende ontwerpen uit de collectie voldoen aan de strenge OEKO-TEX-normen, wat zoveel wil zeggen dat de onderdelen van de verduisteringsgordijnen geen schadelijke stoffen of chemische producten bevatten die het lichaam schade kunnen toebrengen. Daarnaast zijn de ontwerpen ook voorzien van de exclusieve Pick&Click!-technologie van VELUX, waardoor ze makkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

De gordijnen van Disney & Velux zijn verkrijgbaar op bestelling bij een Velux-verdeler of via www.veluxshop.be. Prijs: vanaf 116 inclusief BTW. (LVR)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels