Doe inspiratie op bij ‘Sfeer’ in Flanders Expo

Doe inspiratie op bij ‘Sfeer’ in Flanders Expo

Bouwmethodes

Sfeer, het event voor interieur, tuin en zwembad in Flanders Expo Gent heeft dit jaar als centrale thema's 'De Watertuin' en 'Woon in sfeer' en biedt naast tonnen inspiratie ook workshops aan.

Zevenentwintigduizend vierkante meters aan outdoor- en interieurtrends, dat belooft sfeer de bezoekers van het event in Flanders Expo. Geïnteresseerde bouwers en verbowuers kunnen hier inspiratie opdoen, deelnemen aan workshops of toffe spullen kopen voor hun tuin of woning.

De watertuin

 

Naast de vele exposanten voor tuinmeubels, zwembaden, jacuzzi’s, carports, serres en parasols focust Sfeer dit jaar op de betere tuininrichting die er voor zorgt dat elk tuintje er altijd piekfijn bijligt: tuinarchitecten, grasmachines, designtuinslangen, vlijmscherpe hegscharen, tuinverlichting, bomen, bloembollen enzovoort.

 

Wonen in sfeer

Ook ‘Wonen in sfeer’ is een belangrijk thema op het event. Hal 5 zal zich dit jaar toespitsen op op ‘wonen’ in al zijn facetten en stijlen, van landelijk over design en van vintage tot strak modern. Het centrale thema ‘Woon in Sfeer’ biedt de bezoekers raad en inspiratie over onder meer: raamdecoratie, verf, muur- en vloerbekleding en verlichting en hoe deze elementen de sfeer van een ruimte kunnen bepalen.

Om het shopgehalte nog te verhogen tijdens Sfeer zal een heuse boetiekzone vooraan hal 1 worden ingericht vol leuke shops die interieur- en tuinspullen verkopen om meteen mee te nemen naar huis. Drijvende kracht hierachter is Christophe Verbeke van de trendy Gentse interieurshop PIET Moodshop, die optreedt als curator van deze zone.

 

Van inspireren naar creëren

Nadat de bezoekers inspiratie op de beurs hebben opgedaan, willen ze graag de theorie omzetten in de praktijk. Nieuw dit jaar is het ‘Workshop Island‘. Hier kun je terecht voor demo’s, workshops, lezingen en one-to-one advies op het vlak van kleur, materiaal, raamdecoratie, bloemschikken, groen, interieur,… Ook verschillende groepssessies zorgen voor genoeg trends en advies. Kleurenspecialist Levis en ook room7 , het netwerk voor interieuradviseurs, nemen de workshops voor hun rekening.

Meer info op www.sfeer.be

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels