Doe mee en win € 1.500 aan verf en begeleiding!

Doe mee en win € 1.500 aan verf en begeleiding!

Wedstrijden

[Deze wedstrijd is afgelopen] Vind je het moeilijk om kleuren te matchen, maar ben je niet bang om jouw handen uit de mouwen te steken? Doe dan mee aan deze wedstrijd. Levis Atelier geeft 4 winnaars elk € 1.500 aan verf en begeleiding. Jouw woonkamer krijgt in een handomdraai de look die je altijd al wou.

Bij Levis Atelier werken alleen experts die weten hoe ze jou kunnen ontzorgen en laat dat net zijn waar je soms mee worstelt. Met het juiste advies en persoonlijke tips & tricks weten zij als geen ander om je goed op weg te helpen. Je krijgt een budget beschikbaar waarmee je je ruimte (of zelfs meerdere) kan opfrissen zoals je altijd in gedachten had. Met deze producten van topkwaliteit is een verbluffend resultaat gegarandeerd. Bovendien maakt één van de vier winnaars kans om in het voorjaarsmagazine van Ik ga Bouwen & Renoveren te verschijnen met zijn/haar finaal project!

Wat kan je winnen?

  • Kleur- en verfadvies in een Levis Atelier t.w.v. € 150
  • Een verfbudget voor Levis Atelier verf t.w.v. € 1.000 (ongeveer 33 liter)
  • Begeleiding door een technisch expert van Levis t.w.v. € 350 (3 uur advies per werf: 2 uur opstart dag 1, 1 uur check dag 2)
  • EXTRA 1 van de 4 gekozen projecten publiceren we begin volgend jaar in het magazine

Hoe kan je deelnemen? 

Stuur ons voor woensdag 28 augustus je kandidatuur via onderstaand formulier. Vergeet zeker volgende zaken niet:

  • Een korte motivatie waarom jij deze prijs verdient.
  • Een drietal foto’s van de woonkamer die je onder handen wil nemen.
  • Een schets van de ruimte met vermelding van de belangrijkste maten (lengte, breedte, hoogte).
  • De referentie van het product (of de producten) die je wenst. Maak een afspraak bij een Levis Atelier in jouw buurt via levisatelier.be en bekijk samen de catalogus.

Vul onderstaand formulier in, schrijf je in op onze nieuwsbrief en wie weet win jij dankzij Levis Atelier deze totaalprijs. De wedstrijd loopt tot en met 28 augustus 2019 en er zijn 4 winnaars die persoonlijk worden verwittigd. Lees hier het wedstrijdreglement en ons privacybeleid. Succes!

Helaas, de wedstrijd is afgelopen.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels