Duld alleen frisse lucht via je dakraam

Duld alleen frisse lucht via je dakraam

PARTNER CONTENT
Actualiteit

Een vrije toegang voor insecten en vuil. Dat is één van de grote nadelen van een klassiek wenteldakraam. Daarom houden heel wat eigenaren het gesloten, waardoor ze niet langer genieten van frisse lucht. Met z’n nieuwe kiepdakraam maakt Skylux komaf met de nadelen van een wenteldakraam. Zo gaat er een heel nieuwe wereld voor je open.

Bent u een eigenaar van een dakraam die het eigenlijk niet of veel te weinig gebruikt omdat er binnen de kortste keren insecten, stof, bladeren, pollen of zelfs regen langs binnen komen? Maak dan kennis met het nieuwe Skylux-dakraam. Het innovatief concept laat de beperkingen van een klassiek wenteldakraam ver achter zich. Het geheim schuilt in het scharnierpunt. Terwijl een klassiek wentelraam roteert rond zijn as, functioneert het Skylux kiepdakraam zoals een gewoon raam recht in de muur. Dankzij het revolutionair scharnier draai je het dakraam vanuit kiepstand in één vlotte beweging verder door tot de buitenkant mooi verticaal naar binnen gekeerd staat. Het dakkapeleffect noemen we dat bij Skylux. Superhandig om te poetsen.

Insecten buiten!

Naast de innovatieve scharnieroplossing is het kiepraam standaard uitgerust met een muggenhor, bevestigd aan de buitenkant, maar makkelijk langs binnen te bedienen en demonteren. Het doek van dit vliegenraam is antiallergisch en houdt niet alleen insecten, maar ook bladeren, stof, pollen en zelfs regen tegen. Straf, niet? Het muggenraam is eveneens combineerbaar met een donker getint screendoek, als zonnewering.

Dag vuilophoping

En het Skylux kiepdakraam heeft nog meer in z’n mars. Je mag gerust zijn dat je kinderen het raam nooit open krijgen en er doorheen kruipen. Dankzij de ‘veilig wonen’-gekeurde handgrepen is het dakraam altijd vergrendeld, zelfs in kiepstand. De ingenieuze opbouw van het dakraam garandeert verder dat er nooit vuil ophoopt of mos verschijnt onderaan het buitenglas.

Renovatiedakraam

Skylux noemt het nieuwe kiepdakraam in één adem het renovatiedakraam. Waarom? Het Skylux dakraam is verkrijgbaar in alle maten en afmetingen van klassieke wenteldakramen. Het is bovendien snel te plaatsen, zonder kappen of breken: oud dakraam eruit, nieuwe Skylux erin! Weet ook dat je nieuwe dakraam probleemloos een eeuwigheid meegaat en je zo dag in, dag uit ventileert en frisse lucht binnenlaat en de rest buiten houdt! Ontdek het volledige dakraam en alle voordelen op Mijnskyluxdakraam.be.

In samenwerking met Skylux.

In samenwerking met Skylux

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels