Duurste huis ter wereld kost 1 miljard dollar

Duurste huis ter wereld kost 1 miljard dollar

Nieuws

Het duurste huis ter wereld kost 1 miljard dollar en staat in Mumbai in India. De woning is 27 verdiepingen hoog en staat in de top tien van duurste straten ter wereld.

Het duurste huis ter wereld kost 1 miljard dollar en staat in Mumbai in India. De woning is 27 verdiepingen hoog en staat in de top tien van duurste straten ter wereld. Dat meldt Bouw & Wonen.

Het huis is gebouwd op de Altamount Road en werd in 2008 gewaardeerd op 25.000 dollar per vierkante meter. Het huis is zo duur dat het zelfs een naam heeft. Antilla heeft een bewoonbaar oppervlak van 37.000 vierkante meter, een parkeergarage voor 168 wagens, negen liften, drie heli-platforms met verkeerscontrole-verdieping, een bioscoop met 50 stoelen, een Spa, Yoga studio, een zwembad, drie verdiepingen met hangende tuinen en een balzaal.

In 2007 heeft de lokale overheid het gebouw illegaal verklaard, omdat de grond destijds door de toenmalige eigenaar nooit verkocht had mogen worden. Tegenwoordig zijn er geruchten dat de woning niet meer bewoond is. (RDM)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels