Een dressing binnen handbereik van elke vrouw

Een dressing binnen handbereik van elke vrouw

Interieur

Welke vrouw droomt er nu niet van om Carrie Bradshaw-gewijs 's ochtends door haar inloopkast te flaneren op zoek naar de perfecte outfit? Met 'Dress-a-way' heeft Anywaydoors een uitgebreid aanbod aan inloopkasten, voor elk wat wils.

Welke vrouw droomt er nu niet van om Carrie Bradshaw-gewijs ‘s ochtends door haar inloopkast te flaneren op zoek naar de perfecte outfit? Met ‘Dress-a-way’ heeft Anywaydoors een uitgebreid aanbod aan inloopkasten, voor elk wat wils.

In heel wat huizen of appartementen is er niet voldoende plaats om een volledige ruimte om te toveren tot dressingruimte, maar met enkele slim geplaatste maat- of inbouwkasten of een zwevende structuur raak je al een eind weg. Alle producten van ‘Dress-a-way’ worden op maat gemaakt, dus kunnen in elke woning ingepast worden.
De kastenwanden kan je naar hartenlust zelf samenstellen. Enkele rekken voor jurken, legplanken voor je shirts en pulls of wat uitschuifbare kasten voor je schoenencollectie? Het kan allemaal binnen het ‘Dress-a-way’ concept. Alle inloopsystemen worden bovendien volledig in België geproduceerd. (AB)

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels