Een haard op maat: individualiteit en designvrijheid

niet importeren

Een haard kiezen, is iets heel persoonlijks. Elke (ver)bouwsituatie vraagt om een individuele oplossing, op maat van zowel het project als van de klant individu. Kalfire staat zijn klanten bij, stap per stap.

Wie (ver)bouwt met de bedoeling om een haard te plaatsen, staat soms versteld van de uitgebreide mogelijkheden. Een haard neemt steeds een prominente plek in binnen het interieur, waardoor het belangrijk is dat elk aspect wordt afgestemd op zowel de rest van het interieur, als op de smaak en voorkeur van het individu.

Het Kalfire Experience Centre in Venlo is de ideale plek om de zoektocht naar de perfecte haard te starten. In het Experience Centre staan de adviseurs klaar om persoonlijk advies te geven over elk project. Kalfire begeleidt zijn klanten doorheen het keuzeproces, zodat iedereen kan genieten van een haard op maat.

De individualiteit van het individu staat bij Kalfire steeds voorop. Of het nu gaat om een gas- of een houthaard, elk onderdeel wordt bekeken op basis van de persoonlijke smaak van de klant. Op die manier is elke haard een uniek stuk die niet alleen het interieur definieert, maar ook de stijl en persoonlijkheid van zijn gebruiker weergeeft.

Dankzij esthetische innovaties zijn er geen kant-en-klare ontwerpen van een haard, wat maakt dat de creatieve mogelijkheden haast eindeloos zijn voor zowel de klant als de architect of ontwerper. De verdelers van Kalfire nemen het design en de realisatie van de ombouw voor de haard voor hun rekening. Bovendien kunnen vrijwel alle kader- en metaaldelen onzichtbaar worden gemaakt, waardoor de eindgebruiker uitsluitend de materialen te zien krijgt die hij zelf heeft gekozen. Individualiteit ten top.

Lees hier de andere artikels uit dit dossier.

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer het nogmaals in onze zoekmachine.

Gerelateerde artikels